>Kerstvakantie in Ecodrome

>Tijdens de kerstvakantie organiseert Expeditie Ecodrome Zwolle de winterse ‘Koud hè’-themaweken. Kinderen ontdekken dan spelenderwijs wat dieren doen om de winter door te komen. Zo krijgen sommige dieren een dikke wintervacht terwijl anderen in winterslaap gaan. Kids kunnen zelf aan de slag met het maken van een voederketting om de dieren in hun achtertuin of op het balkon te voorzien van een winterkostje.
Van zaterdag 20 december tot en met zondag 4 januari is het ‘Koud hè’ in Expeditie Ecodrome Zwolle.
Tijdens de kerstvakantie kunnen kinderen in Expeditie Ecodrome Zwolle (Willemsvaart 19) elke dag op expeditie gaan. Het park is geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Bezoekers kunnen deze dagen ook de nieuwe bewoners van de Jungle Expeditie komen bewonderen. Hier zijn deze maand namelijk twee penseelaapjes geboren en zijn verschillende andere dieren zijn toegevoegd aan de dierencollectie. Op Oudejaarsdag en Nieuwjaarsdag is het park gesloten. www.ecodrome.nl

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.