>Kinderen terugvinden op piste

>
De vorig jaar geïntroduceerde Tomtom op de piste, de Satski, biedt vanaf deze winter een slimme aanvulling, ideaal voor families: de Kids Tracker. Het GPS systeem maakt het mogelijk om op elk gewenst moment het kind te traceren op de piste. Een prettig idee voor de ouders, wiens kinderen al sneller skiën of inmiddels al hun eigen weg willen gaan in het skigebied. Tevens slaat de Tracker alle skidata (snelheid, afstand, tijd, hoogte en GPS coördinaten) op, die aan het eind van de dag of week, kunnen worden uitgelezen. De Kids Tracker, bestaande uit twee Satski units is exclusief voor gasten van Het Frankrijk Huis te huur voor €30 per dag of € 99 per week op www.frankrijk.nl/satski.
De Satski is een touch-screen kleuren GPS/GPRS systeem. Het apparaat maakt gebruik van ‘real time’ gegevens om de route uit te stippelen van skiërs en snowboarders. Het Satski beeldscherm laat de huidige positie van de gebruiker zien op de piste, herhaalt een vorige afdaling of de gehele skidag. Bovendien kan de skiër essentiële informatie raadplegen zoals dichtstbijzijnde pisterestaurant, skilift of nummer van een reddingsdienst. Dit seizoen mogelijk in de skigebieden van Val d’Isère, Tignes, Courchevel, Méribel, Val Thorens, La Tania, Les Arcs, La Plagne en Portes du Soleil.
Vanaf december 2008 is de SATSKI software ook te downloaden van het internet. De basissoftware voor telefoon en computer zijn gratis. De actuele informatie en skigebiedkaarten zijn online te verkrijgen zijn voor € 35,- per skigebied. SATSKI is geschikt voor GPRS/GPS mobiele telefoons, PDA’s en smart phones. Meer informatie of huur van de Satski: www.frankrijk.nl/satski Tel. +31 (0)23 551 22 91.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.