>Nieuwe wildlife-bestemming

>Kololo Game Reserve – een door een Nederlandse onderneming opgezet vriendelijk safaripark in het noorden van Zuid-Afrika op 3 uur rijden van Johannesburg – presenteert zich in januari 2009 weer met veel nieuws op de Vakantiebeurs in Utrecht in stand 01.F091. In deze stand kan de bezoeker zich oriënteren op de bijzondere vakantiemogelijkheden in het hart van het natuurgebied Waterberg in de provincie Limpopo en zich laten voorlichten over de mogelijkheid van een eigen chalet in Kololo Game Reserve. Vanuit het huis, wandelend, joggend of fietsend, kunnen de gasten oog in oog komen te staan met giraffen, koedoes, zebra’s en ander “ongevaarlijk” wild dat Kololo als leefgebied heeft. Maatschappelijk ondernemen staat bij dit project hoog in het vaandel. Dit uit zich in respect voor mens en natuur, aandacht voor werkgelegenheid en welzijn van de lokale bevolking, gebruik van lokale materialen in de bouw en van natuurlijke waterbronnen en een eigen energievoorziening door onder andere solar power.
Kololo Game Reserve is een mooie plek, uitgestrekt, rustgevend, in een malariavrij gebied. Het is de verblijfplaats van vele soorten wild en vogels en grenst aan de reservaten Welgevonden (40.000 ha.) en Marakele (120.000 ha.) waar het grote wild te vinden is.
In een achtdaagse theoretische en praktische cursus of een twaalfdaagse Masterclass cursus leert men over het leven van de wilde dieren en over het onderhoud van een wildpark. Tijdens deze in het Engels gegeven cursus worden in een ontspannen sfeer onderwerpen behandeld als geologie, klimatologie, ecologie en astronomie. www.kololo.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.