>Sneeuwfeesten markeren begin seizoen

>In het gebied rondom de Zugspitze, Duitslands hoogste berg, wordt het nieuwe winterseizoen al weer voorbereid. Vast staat dat het er deze winter op veel plaatsen ‘heet’ aan toe zal gaan in de streek rondom Garmisch-Partenkirchen. Er staat niet alleen een ongekend groot aantal sportieve evenementen op het programma, ook op cultureel gebied zal er voor de wintergasten veel te beleven zijn.
Op de Zugspitze wordt het begin van het nieuwe skiseizoen elk jaar gevierd met het zogeheten ‘Schneefest’. Van 20 december tot 11 januari a.s. worden in Garmisch-Partenkirchen voor de 43e keer de Internationale Wintersport- und Kulturwochen gehouden, met o.a. concerten, toneel, musicals, optredens van ’s werelds eerste ‘ijscircus’ en een groots ‘Alpenbal’ op 27 december.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.