>Speciale vakantiegids voor gezinnen

>Vakantiehotels met waterglijbanen, gegarandeerd langzaam aflopende stranden, campings met kinderclubs, spelenderwijs leren zwemmen tijdens vakantie… VakantieXperts brengt een eigen reisgids uit voor gezinnen met kinderen van 0 t/m 16 jaar. De huismerkgids ‘Familie Vakanties’ is in samenwerking met reisorganisatie Holland International samengesteld om tegemoet te komen aan de stijgende vraag in de 125 reisbureaus van VakantieXperts naar vakanties met veel activiteiten voor het hele gezin. Men wil verblijven in hotels, campings en vakantieparken die op kinderen zijn ingericht met kindermenu’s, kinderstoelen, speeltuinen, kinderzwembaden, speeltuinen, veilige stranden, uitdagende activiteiten voor tieners, kinderclubs en babykamers en oppasservice. Gezinnen hoeven geen stapels reisgidsen door te bladeren om te zoeken naar de leukste gezinsvakanties, want in één vakantiegids staat nu het breedste aanbod dat op de Nederlandse vakantiemarkt verkrijgbaar is. Er is een grote keus aan verschillende soorten vakanties: strandvakanties, kamperen, stedentrips, attractieparken, luxe vakanties en super voordelige gezinsvakanties. Van België t/m Brazilië en van Denemarken t/m Turkije.
Om de keus makkelijk te maken zijn de vakanties ingedeeld in zes populaire vormen van vakantievieren: Zon & strandvakanties, Bergen & Meren, Kampeervakanties, Vakantieparken Attractieparken en Stedentrips. Bij de meeste vakanties is door middel van een handig tabelletje meteen te zien of de vakantie geschikt is voor peuters, kleuters of tieners.
In het aanbod is een ruime keus aan KidsClubs met professionele en Nederlands sprekende begeleiding in Turkije, Griekenland, Egypte, Spanje en Italië. In het hoogseizoen staat in 24 KidsClubs zes dagen per week een professioneel en Nederlands sprekend team klaar om
kinderen van 4 t/m 12 jaar een leuke vakantie te bezorgen. Ouders hebben alle tijd om te relaxen of doen mee aan outdoor activiteiten, kookworkshops en taallessen.
Bijzonder zijn ook de weekarrangementen waar jonge kinderen spelenderwijs leren zwemmen in het Franse vakantiedorp Port Bourgenay in de Vendée. In samenwerking met een erkende Nederlandse zwemschool maken kinderen van 5 t/m 7 jaar in een week tijd net zoveel vorderingen als gedurende vijf maanden zwemles. Voor voetbalfanaten van 6 t/m 14 worden twee- en vierdaagse trainingen georganiseerd onder leiding van ex-profvoetballers. Deze voetbaltrainingen zijn te combineren is met een vakantie aan het Gardameer in Italië.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.