>Steeds meer eco-campings in Duitsland

>In de Duitse deelstaat Hessen hebben zich vijftien kampeerbedrijven aangesloten bij het internationale netwerk Ecocamping. De campings werken volgens een uitgebalanceerd duurzaam concept en willen laten zien dat de zorg voor het milieu economisch succes niet in de weg staat. De betrokken bedrijven hebben een hoge service-kwaliteit, waar het gebruik van milieuvriendelijke energie, besparing van energie, water en afval en een natuurlijke inrichting van de kampeerterreinen hoog in het vaandel staan. Mecklenburg-Vorpommern gaat nog een stapje verder: hier worden medewerkers van campings opgeleid tot natuurgidsen die gasten informeren over de flora en fauna in de omgeving. www.ecocamping.net

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.