>Tax Free shoppen in Philadelphia

>The City of Philadelphia[Image via Wikipedia]De stad Philadelphia, aan de oostkust van de Verenigde Staten, lanceert speciaal voor de fervente shoppers onder de bezoekers de nieuwe website www.taxfreephilly.nl. Bezoekers vinden hier aanbiedingen van Nederlandse touroperators, een kijk-en-vergelijkrubriek voor een handig prijsoverzicht, een uitgebreide shopping tour en natuurlijk informatie over het tax free winkelen in de vele shopping malls en boetiekwinkels die de stad rijk is. Fervente shoppers kunnen hun hart ophalen tijdens de ‘let’s shop’ tour die Philadelphia aanbiedt. Volg een deel van de tour, of ga drie dagen lang mee en zie de meest uiteenlopende hippe en trendy winkels, van designers shops tot grote outlets en van kleine, classy boetiekjes tot tweedehands zaken. Alle kleding en schoenen zijn uiteraard tax free – en veel winkels bieden daarbij net na de kerst nog eens aanlokkelijke kortingen: ideaal om er na de feestdagen van te profiteren, of om het nieuwe jaar te beginnen met een koopjesfestijn. Een exclusief shopping gebied in Philadelphia is Rittenhouse Row: meer dan 200 shops, variërend van internationaal bekende retailers tot kleinere haute couture boetieks. Voor een onovertroffen retro-look is South Street’s Antique Market de place to be; het is de meeste hippe straat in Philly met winkels vol vintage classics. En voor de shopping experts die er niet genoeg van kunnen krijgen, is er net buiten de stad de outlet The Franklins Mills Mall met meer dan 150 grote modenamen voor de kleinste prijzen.
Philadelphia ligt in de staat Pennsylvania en is de op één na grootste stad aan de oostkust van de Verenigde Staten. Deze gemoedelijke stad met 1,5 miljoen inwoners ligt tussen New York en Washington DC in en is de ideale uitvalsbasis voor een stedentrip. De stad spreekt een brede doelgroep aan: van studenten tot gezinnen met kinderen en van cultuur- en kunstliefhebbers tot fervente shoppers. De stad is bekend als bakermat van de huidige Amerikaanse staat en heeft een rijke jazzcultuur. Het is een combinatie van een bruisende stad en een gastvrij dorp omgeven door prachtige natuur. Voor meer informatie over Philadelphia: www.PhiladelphiaUSA.travel

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.