>Toeristen oordelen: Texel is 8,5 waard

>Texel lighthouse[Image by Searocket via Flickr]Honderd beoordelingen over Waddeneiland Texel leveren een 8,5 op. VakantieReisWijzer.nl blikt alvast vooruit wat er in 2009 te doen is op Texel. Het goede nieuws voor nu is bijvoorbeeld dat uitwaaien op Texel nu nog leuker is, want de Texelse strandpaviljoens mogen ook buiten het seizoen geopend blijven. De Zeester bij Paal 17 en Sportpaviljoen Paal 33 hebben zich onlangs als eersten gevoegd bij de ‘permanente’ paviljoens die in de winter blijven staan. Op het centrale podium bij de Waddenstand op de Vakantiebeurs kun je weekendjes weg naar Texel winnen… (Lees het hele bericht bij Vakantiereiswijzer)


0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.