>Tuinkamers in Eden Hotel vernieuwd

>Eden Hotel De Broeierd in Enschede introduceert deze maand in zijn vijftien tuinkamers een volledig nieuw interieur. De restyling van deze tuinkamers past volledig in de visie van Eden Hotel De Broeierd om faam te maken met spraakmakende interieurs. Deze zomer heropende in het hotel de culinaire trendy Bistro De Broeierd haar deuren. Net als voor de Bistro tekenden de interieurarchitecten van Dubbel M voor het ontwerp waarbij gekozen is voor een strakke maar warme vormgeving.
Wat de tuinkamers uniek maakt is dat ze allemaal beschikken over een eigen terras waar het in de zomer onder de schaduw van de bomen goed vertoeven is. Ook hebben alle kamers een plat LCD scherm en een heerlijke fauteuil. De grote bedden (1 meter breed en 2.10 meter lang) zorgen voor net dat beetje extra comfort. Het vrij hangende bureau is bijzonder ruim om zo de zakelijke bezoeker een comfortabele werkplek te bieden. Dubbel M (www.dubbelm.nl) koos voor twee tapijt soorten en behang in de kleuren grijs en zwart dat zorgt voor een fris effect. “Maar ook een ruimtelijk effect, dat aanleiding geeft tot gespreksstof onder gasten”, aldus Thomas Kahnt, General Manager van het hotel. “Wij zijn trots om twee jaar na overname door de Eden Hotel Group weer een vernieuwing te kunnen realiseren. Dat zijn wij onze omgeving, in Twente draait het steeds meer om innovatie, verplicht”. www.bistrodebroeierd.com.
“Met meer dan 1900 kamers in hotels in Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Leeuwarden, Enschede, Hengelo, Eindhoven, Den Haag, Zutphen, Maastricht en Emmen, plus diverse spraakmakende restaurants en concepten, zoals Café Americain, Simply Bread en FLO Amsterdam, weet Eden Hotel Group voortdurend vernieuwend, flexibel en verrassend zowel de zakelijke als leisure markt te bedienen. De Eden Hotel Group is daarmee een van de grotere, onafhankelijke hotelondernemingen van ons land”, aldus het bedrijf zelf.. Het Nederlandse familiebedrijf is in 1977 opgericht door de familie Dijkstra. www.edencityhotels.com.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.