>Veel verre bestemmingen op vakantiebeurs

>Jaarlijks organiseert Intraservice bv het Verre Bestemmingen Paviljoen in hal 3 tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht. Afrika zet hierin een belangrijke toon door de deelname van, Ethiopië, Tanzania, Gambia, Uganda en Namibië. Daarnaast wordt het Verre Bestemmingen Paviljoen versterkt door deelnemers uit Azië zoals Vietnam, Nepal en Sri Lanka. Buiten de paviljoens presenteren Suriname, Kenia, Malediven, Egypte, Algerije, Jordanië en Syrië zichzelf aan de bezoekers in respectievelijk hal 1, 7 en 8. De stands in de diverse hallen worden bemand door de landenverkeersbureaus van de diverse landen en bieden zo unieke land- en reisinformatie uit de eerste hand. Locals vertellen de bezoekers met veel passie en enthousiasme over hun land met hun geheel eigen gewoontes en gebruiken.
De Vakantiebeurs vindt plaats van 13 – 18 januari 2009 in de Jaarbeurs in Utrecht. www.intraservice.nl/vakantiebeurs

Reacties

  1. hans
  2. Sander

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.