>Website: Visit Reykjavik

>Visit Reykjavik houdt belangstellenden op de hoogte van alle ontwikkelingen en activiteiten in Reykjavik. Voor de bezoeker van Reykjavik een perfecte site om alle informatie over musea, winkels, restaurants en nog veel meer te vinden. Ook de zakelijk bezoeker kan hier de nodige informatie vinden. Informatie over festivals, congresreizen en persreizen. De nieuwe kalender met evenementen in 2009 staat nu online. Visit Reykjavik organiseert tevens studiereizen voor de zakelijke markt, waarbij bijvoorbeeld managers, politici of andere groepen naar IJsland reizen om daar nieuwe inspiratie op te doen. Enkele items zijn onder andere, energy, kinderen in de stad, Reykjavik en techniek en de creatieve stad.
www.visitreykjavik.is

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.