>Wie is de Mol reist door Ierland

>Dat Ierland een veelzijdig land is met een grote afwisseling aan natuur, cultuur en historie is bekend. Maar dat Noord-Ierland nu ook de bestemming is voor het razend populaire spelprogramma ‘Wie is de Mol?’ is nieuw. Ooit werd het beroemde schip Titanic gebouwd in de Harland & Wolff Docks, maar in de eerste aflevering zijn de Docklands het decor van de zenuwslopende opdrachten van ‘Wie is de Mol?’. De AVRO start op 8 januari met de nieuwe reeks uitzendingen en laat 10 deelnemers en natuurlijk de kijkers thuis zien wat Noord-Ierland te bieden heeft.
Ierland Toerisme start het nieuwe jaar met een gloednieuwe Noord-Ierland campagne. In een online spel kan men de strijd aangaan tegen de Ierse reus Finn McCool, de Ierse reus die een pad naar Schotland bouwde door de zee (Giants causeway) om met zijn Schotse tegenhanger Benandonner te vechten. Winnaars van dit reuze spannende spel volgen in de voetsporen van de ‘Wie is de Mol’-deelnemers en mogen zelf Noord-Ierland gaan ontdekken. De echte Finn McCool zal zijn optreden doen op vrijdag 16 en zaterdag 17 januari op de vakantiebeurs.
Met de nieuwe slogan ‘Go Where Ireland Takes You’ toert Ierland Toerisme het komende jaar door heel Nederland. Met een omgebouwde dubbeldekkerbus worden festivals en evenementen in Nederland aangedaan om zo bekendheid te geven aan de Ierland liefhebber voor alle bijzondere evenementen van 2009 die Ierland te bieden heeft. www.ierland.nl

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.