>Winterpret op Duinrell

>In de periode van 20 december 2008 tot en met 4 januari 2009 en in de voorjaarsvakantie van 14 februari tot en met 1 maart 2009 staat het Vakantie- en attractiepark Duinrell in Wassenaar voor het vierde achtereenvolgende jaar voor de gasten in het teken van Winterpret. Er is een mini-kinderschaatsbaan bij Restaurant ‘De Schaapskooi’ en vele verlichte buitenattracties zoals Schip Ahoi, de Eeuwig Brandende Kaars, Kwakus Kwebbel Show, Rick’s Avonturen Burcht, Bumperfrogs, Monorail, Kabelbaan, Swingwheels en de Speeltuin zijn geopend in winterse sferen.
Bovendien verzorgen Rick de Kikker en zijn vriendin Lelie in deze periode elke middag een ‘meet and greet’. Rick’s Fun Factory met overdekte speelmogelijkheden is dan eveneens open en daarenboven elk weekend tot en met 29 maart.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.