>Wintersport Club Med incl. skipas

>>Wintersport Club Med incl. skipas 13 Club Med, de sportieve gezinsvriendelijke reisorganisatie met ruim 20 all-inclusive skibestemmingen, zorgt tijdens de skivakantie voor het hele gezin. Van skipas tot snacks en drankjes op de piste, van snowboardles tot sauna en van kinderopvang tot Nederlandstalige skileraar… Bij Club Med wordt alles geregeld; dat betekent met z’n allen genieten van een echte uitrustvakantie met volop tijd voor relaxen en gezelligheid met elkaar. Bovendien is de vakantie vóóraf betaald, de skipas inclusief en zijn er dus geen bijkomende kosten ter plekke. Een prettige bijkomstigheid. Zeker in tijden waarin de kosten van skipassen blijven stijgen. Club Med denkt mee met ouders met kinderen van alle leeftijden. Zo heeft Club Med de “Baby Club Med”, een paradijs voor baby’s van 4 t/m 23 maanden en is reizen en verblijven voor kinderen van 0 t/m 23 maanden gratis. In de Petit Club Med kunnen peuters van 2 tot 3 jaar terecht en het verblijf voor kinderen in deze leeftijdscategorie is op bepaalde data in enkele Clubdorpen ook gratis. De Mini Club Med biedt vele creatieve en sportieve mogelijkheden voor kinderen van 4 t/m 10 jaar. Tieners van 11 t/m 17 jaar kunnen zelfstandig hun gang gaan in de Juniors’ Club Med.
Een voorbeeld van een all-inclusive bestemming van Club Med is het Zwitserse Wengen. Wengen is al sinds de jaren dertig populair onder wintersporters. Er zijn hier tijdens de schoolvakanties Nederlandse skileraren. www.clubmed.nl

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.