>Winterwonderland in Kasteeltuinen Arcen

>Beleef de winter op een sfeervolle manier in een bijzondere omgeving tijdens Winterwonderland in Kasteeltuinen Arcen. Het park is tijdens dit evenement volledig ondergedompeld in een winterse sfeer. In het park kunt u deelnemen aan diverse (winterse) activiteiten waaronder langlaufen en is er de mogelijkheid om onder andere een spectaculaire roofvogeldemonstratie mee te maken. Geniet van de prachtig verlichte tuinen, woon een winterse musical bij en verwarm u aan knapperend vuur. Wanneer de schemer inzet, kunt u deelnemen aan een bijzondere verlichte tocht door het park. Tussen 20 december en 4 januari is Winterwonderland te bezoeken in de middag en de avond.
De Kasteelhof van Kasteel Arcen ademt een romantische wintersfeer. Grote kerstbomen en een gezellige vuurplaats zorgen voor een warme gloed en een bijzonder welkom. Op de Bel Etage van het Kasteel beleeft u het verhaal van Ebenezer Scrooge. ‘A Christmas Carol’ is een van de beroemdste verhalen van Charles Dickens. Aan de hand van een aantal scenes wordt dit verhaal verteld in de sfeervolle kamers. Een deel van de tweede etage biedt plaats aan een bijzondere bloemenexpositie: ‘Silent White!’ Zelfs als de dagen korter worden, kijkt de wereld vol verwachting vooruit. Alles is mogelijk. Elke dag opnieuw een onbeschreven blad. In deze bloemexpositie vormen matte pastels de rustgevende basis. Het wit, ecru en de natuurlijke materialen stralen optimisme en vertrouwen uit. Rust en eenvoud, sfeer en ambiance. Bloemarrangeurs Elvi Ketelings en Ria Nijssen laten u genieten.
Vanaf de schemer start een bijzondere activiteit tijdens winterwonderland: Illumino! U legt een bijzonder verlichte wandelroute af door het park. De kinderen zorgen op hun manier voor extra sfeerverlichting; zij gaan op pad met lampion in de hand. Zo heeft u de Kasteeltuinen nog nooit beleefd.
Winterwonderland is dagelijks van zaterdag 20 december tot en met zondag 4 januari van 11.00 tot 20.00 uur. Op 24 en 31 december is Winterwonderland tot geopend tot 17.00 uur. Prijzen: volwassenen €14,50, Kinderen en senioren €12,50. www.kasteeltuinen.nl.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.