>Zillertal steekt zich in het nieuw

>>Zillertal steekt zich in het nieuw 9De gasten van het populairste skigebied onder Nederlanders, Zillertal Arena, kunnen zich voor het komende wintersportseizoen verheugen op vele vernieuwingen in dit uitgestrekte skiparadijs, dat bestaat uit de dorpen Gerlos, Zell am Ziller, Königsleiten, Wald en Krimml. Een nieuwe kabelbaan brengt skiliefhebbers in een mum van tijd vanuit Zell midden in het skigebied. Daarnaast pakt het gebied uit met een kinderrestaurant op de piste en een nieuwe skiroute tot in het dorpscentrum van Gerlos. Nederlandse skileraren maken van elke dag weer een feestje vóór, en mét de kinderen, terwijl de Hollandse après-ski krakers hetzelfde doen voor de echte kroegtijgers.
Met de nieuwe acht-persoons gondelbaan behoren wachttijden definitief tot het verleden in Zillertal Arena. Deze lift brengt 2.400 skiliefhebbers per uur vanuit het dorp Zell tot aan de Wiesenalm, midden in het skigebied. De totale liftcapaciteit in het gebied bedraagt 78.495 personen per uur, wat overeenkomt met het aantal inwoners van een stad zo groot als Hilversum. Wintersporters genieten door de vele snelle stoeltjesliften optimaal van de 163 kilometer aan geprepareerde pistes. Dit maakt Zillertal Arena ook een ideaal gebied voor snowboarders, die bovendien in het Hot Zone Snowpark hun hart kunnen ophalen.
Het skidorp Gerlos, waar in het hoogseizoen ongeveer 70% van de gasten uit Nederland komt, pakt dit seizoen uit met een nieuw kinderrestaurant bij het bergstation van de Isskogel gondelbaan, de ‘Arena Center’. De muziek, menu’s en aankleding zijn hier volledig afgestemd op de kleinste gasten. De ongeveer 40 Nederlandse skileraren zorgen ervoor dat kinderen zich niet af te hoeven vragen wat een ‘Schneepflug’ nou eigenlijk is. www.zillertalarena.com

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.