ANWB komt met gids "Charme Campings"

“Charme Campings” is een nieuwe titel in het boekenassortiment van de ANWB. In de gidsen, verkrijgbaar voor Zuidoost Frankrijk, Zuidwest Frankrijk en de Benelux, worden telkens 100 campings beschreven. Het gaat om campings op fraaie locaties die zich onderscheiden in sfeer, gastvrijheid of inrichting van het terrein. Stuk voor stuk zijn het juweeltjes, geselecteerd door kampeerders voor kampeerders die van rust en kleinschaligheid houden (Het is natuurlijk maar de vraag of dat zo blijft na deze publicaties…, red). Het zijn in ieder geval geen campings met substropische zwemparadijzen, disco’s of animatieteams. De gidsen zijn in full colour en bevatten 400 foto’s en kosten 13,95 euro per stuk.
Ook leuk en nieuw bij de ANWB zijn drie kinderboeken, die zorgen voor vermaak op de achterbank onderweg naar de bestemming. Het gaat om “Mijn atlas voor het heelal”, “Duik diep in de oceaan!” en “Maak een spannende jungletocht!”. Het leukste zijn de pop-up pagina’s in deze boeken, die bij menig ouder nostalgische gevoelens zullen oproepen. Zoiets gun je je kinderen toch ook? Prijs per stuk: 14,95 euro.
Verder nieuw dit voorjaar in het ANWB-boekenpakket:

 • 20 culinarie fietsroutes door Nederland (14,95)
 • Eendaagse fietsrondjes via knooppunten met “bikepointer” (handig apparaatje voor aan het fietsstuur waarop je snel ziet wat het volgende knooppunt is) (17,95)
 • 12x fietsen langs historische molens (13,95)
 • Fietsroute DVD Nederland, digitale kaarten met routes en knooppunten (39,95)
 • De ideale fietskaart in een atlas (24,95)
 • ANWB fietsatlas Nederland zuid (24,95)
 • 60 MTB-routes in de Ardennen en Voerstreek
 • Routegids wielrennen, 22 routes van 80-120 km (14,95)
 • Overzichtskaart van fiets- en wandelmogelijkheden (8,95)
 • 14 x fietsen langs forten en vestingen (13,95)
 • Vijf nieuwe fotoatlassen van Californië, Canada West, Golf van Napels/Campanië, Provence en Sicilië. (8,95)
 • Groene vakantiegids Frankrijk met 400 kleinschalige logeer- en kampeeradressen. (14,95)

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.