>Bergeijk scoort goed bij campingverkiezing

>>Bergeijk scoort goed bij campingverkiezing 9De ANWB heeft vanavond tijdens het jaarlijkse Camping Gala vier campings uitgeroepen tot Camping van het Jaar 2009. Deze zijn voorgedragen door lezers van de Kampeer- & Caravan Kampioen en gebruikers van de ANWB-campinggidsen én op basis van de rapporten van de
ANWB-campinginspecteurs. Winnaar van de ANWB / KCK innovatie award 2009 is camping De Hertshoorn uit Garderen. De Hertshoorn introduceerde in 2008 het Indianendorp: een aparte plek op de camping met 5 tipi’s met een wekelijks wisselend animatieprogramma.

Winnaars van de Campings van het Jaar zijn:
CATEGORIE 1: ‘Mooiste campings in de Natuur’ met dit jaar als thema ‘campings aan zee ’.
Camping Las Dunas, Spanje, Sant Père Pescadore

CATEGORIE-2: ‘Campings die zich het meest onderscheiden op het gebied van verhuuraccommodatie.’
Club Camping Jesolo International, Italië, Lido di Jesolo

CATEGORIE-3: Campings die zich richten op gezinnen met kinderen tot 12 jaar.
Camping De Paal, Nederland, Bergeijk

CATEGORIE-4: Fraaiste kleine camping (max 40 plaatsen)
Camping Quinta Valbom, Portugal, Ribas

Tijdens het ANWB Camping Gala werd ook de nummer 1 bekendgemaakt van de EuroTop Campings: ANWB-erkende kampeerparadijzen uit het topsegment, de ‘Champions Leage’ uit de kampeerbranche. Bij de uitslag van deze verkiezing bleek dat drie Nederlandse recreatieondernemingen de Top-3 aanvoeren. Kampeercentrum De Beerze Bulten (uit Beerze) eindigde daarbij op de eerste plaats. Op de tweede plek staat camping De Paal (uit Bergeijk). De derde plaats werd ingenomen door camping De kleine Wolf (uit Ommen).

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.