>Club Med nu ook op zeilschip

>Club Med 2 cruise ship[Image by http2007 via Flickr]Club Med, dat zich presenteert als een sportieve gezinsvriendelijke reisorganisatie met 80 all-inclusive Clubdorpen verspreid over de wereld, heeft er een vijf Drietanden voorziening bij. De Club Med 2: een gerenoveerd luxe zeilschip, dat vaart door Europa en het Caribisch gebied.
De tekst uit de folder: “Op de Club Med 2 beschikt u per twee personen over uw persoonlijke G.O (Club Med medewerker) die altijd voor u klaar zal staan. De service van de 200 bemanningsleden aan boord is van top kwaliteit en de ruime elegante hutten, met wifi–internetaansluiting, hebben allemaal uitzicht op zee. Er zijn 10 nieuwe suites gerealiseerd met extra persoonlijke service en aandacht. Binnenhuisarchitect Sophie Jacqmin vond inspiratie bij de schepen van de grote ontdekkingsreizigers en heeft een elegante en idyllische omgeving weten te creëren. Tijdens de reis geniet u van gastronomische gerechten in de twee top restaurants en voor de liefhebbers; een glas champagne wanneer u maar wilt. Voor een moment van ontspanning kunt u terecht in het prachtige, geheel nieuwe Club Med schoonheidscentrum. Ongedwongen luxe speelt hier de hoofdrol.” www.clubmed.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.