>Dethleffs Globeline camper van het jaar

>De camper Dethleffs Globeline T6813 is door de vakjury verkozen tot camper van het jaar. De toekenning van de prijs aan deze camper is te danken aan Dethleffs klantgerichte ontwikkeling van campers. Aan de wieg van deze winnende camper stonden twee studiemodellen die zijn ontworpen op aanwijzingen van gebruikers. Met de Globeline haalt Dethleffs fabrikant Mercedes binnen het assortiment. Gekozen is voor het AL-KO chassis en de achterwielaandrijving van de Mercedes Sprinter. De Globeline heeft vier zitplaatsen en twee haaks op elkaar opgestelde éénpersoonsbedden. Vooruitstrevende oplossingen komen samen in de Globeline die in trendsettende kleurenschema’s verkrijgbaar is. Twee raampartijen die te openen zijn op de stroomlijn boven de stuurhut zorgen voor de lichtinval. Als optie kunnen daar nog transparante dakramen aan worden toegevoegd. Standaard is een ruime badkamer met comfortabele douche en volledig sluitende douchewand. De Globine is verkrijgbaar vanaf € 75.790,-.

De bekendmaking van de Camper van het Jaar is onderdeel van de Caravana die tot en met dinsdag 27 januari wordt gehouden in Leeuwarden. Op de stand van ANWB Kampeer & Caravan Kampioen is een speciaal podium ingericht om de Globeline T6813 te bewonderen. Meer wetenswaardigheden over de winnende camper is onder meer te vinden in het februarinummer van de KCK. www.dethleffs.nl.


Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.