>Efteling daagt scholieren uit

>De Efteling in Kaatsheuvel daagt alle basisscholen in Nederland en Vlaanderen uit om mee te doen aan de Efteling Anton Pieck Prijs 2009: een unieke schrijfwedstrijd met sprookjesachtige prijzen. De opdracht luidt: schrijf een script voor een nieuwe aflevering van de 3D-animatieserie Sprookjesboom, met bijpassend storyboard. Het gaat om een nieuw, zelfverzonnen avontuur dat beleefd wordt door bekende Sprookjesbosbewoners zoals bijvoorbeeld Roodkapje, Wolf, Draak, Assepoester of Heks. Een vakkundige jury zal de inzendingen beoordelen. Scholen maken kans op een geheel verzorgde schoolreis en geldprijzen. Van het winnende script wordt ook nog eens een heuse Sprookjesboom-aflevering gemaakt. De sluitingsdatum voor het insturen van werkstukken is 11 maart aanstaande. De prijsuitreiking is op maandag 11 mei 2009.
Informatie en inschrijven kan via www.efteling.com/antonpieckprijs.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.