>Erkenning voor camping Hersthoorn

>

Het kamp compleet met totempaal afgelopen zomer (foto: Hertshoorn)

“Dinsdag kregen we te horen dat we door de ANWB/KCK genomineerd zijn voor de Innovatie Award en vandaag werden de winnaars bekend gemaakt van Zoover Vakantiebeoordelingen”, aldus een enthousiaste André en Anita Licht van camping de Hertshoorn in Garderen. De eerste nominatie heeft te maken met het innovatieve concept wat deze zomer is neergezet in de vorm van een Indianenkamp ‘Hertsiwaka’. Acht weken lang stonden er 5 tipi’s, liepen er indianenpaardjes rond in het kamp, wat bovendien compleet was aangekleed met totempalen en een aangeknaagd groot boek; dit alles op een speciaal hiervoor gereserveerd, omheind veld. Bovendien kwam er na iedere week een stripboekje uit, waarin de kinderen nogmaals konden lezen wat er de week ervoor allemaal was gebeurd.
‘De gasten waren superenthousiast en uiteindelijk doe je het daarvoor. Dat dan zelfs een ANWB/KCK je nomineert voor een innovatieprijs is wel een hele mooie opsteker!’ zegt Kim Jansen, recreatieleidster van camping de Hertshoorn. Zij heeft grotendeels de verhaallijn en uitvoering van de recreatieactiviteiten uitgewerkt en uitgevoerd met haar team.
De tweede prijs is puur een beoordeling van hun gasten en dan is het helemaal mooi als je als 3e Kindvriendelijkste camping eindigt, zowel in Nederland als Internationaal. Daarnaast staan ze op een 5e plaats als Beste camping, ook weer zowel in Nederland als Internationaal. ‘Dit hadden we niet verwacht, maar het is wel erg fijn om een stuk waardering van de gasten terug te vinden op internet, zéker bij een populaire website als Zoover! Wij houden de website van Zoover altijd goed in de gaten, omdat dit gasten zijn geweest, die thuis de moeite nemen om hun beoordeling in te vullen’. Anita Licht geeft aan dat het een mooi medium is om op een redelijk objectieve manier een idee van een bedrijf te krijgen. Het zijn immers allemaal gasten die uit vrije wil hun (on)vrede kunnen optekenen.
Dinsdag horen ze van de ANWB/KCK of ze de Innovatie Award hebben gewonnen. ‘Het feit dat we genomineerd zijn, geeft voor ons al aan dat we hiermee op de goede weg zitten’, geven André en Anita Licht aan. Volgend jaar zal het kamp dan ook een, wederom verrassend, vervolg krijgen. De 4 tipi’s die door gasten kunnen worden gehuurd, komen weer terug. Ook de grote Tipi, waarin activiteiten worden georganiseerd en waar de gasten uit de tipi’s ’s avonds lekker bij het kampvuur kunnen zitten, zal er weer staan. www.hertshoorn.nl

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.