>Floortje is nog niet klaar met reizen

>

[Filmpje Floortje Dessing in Villa Felderhof 1]
Floortje Dessing is nog niet klaar met reizen, zo blijkt uit een interview met het AD: “Zijn er nog reizen waar je van droomt?
,,Zoveel! Ik kan met het grootste gemak tot mijn honderdste blijven reizen. Er zijn nog zoveel landen die ik wil zien, maar ook bepaalde streken waarnaar ik wil terugkeren. Argentinië is zo ongelooflijk groot en bijzonder, daar kun je met gemak een half jaar rondtrekken zonder je een dag te vervelen. Ook wil ik heel graag naar Colombia, Samoa, Nova Zembla, Mozambique, Albanië, Panama, Algarije, Pitcairn eiland, Sao Tomé… En zo kan ik nog wel even doorgaan.” Lees het hele verhaal bij AD

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.