>Havixhorst kasteel van het jaar

>Châteauhotel- en restaurant De Havixhorst in De Schiphorst is uitgeroepen tot Kasteel van het Jaar 2009. Dit is bekend gemaakt tijdens het Jaardiner van de vereniging Châteaux et Résidences Gastronomiques in Hostellerie La Butte aux Bois in Lanaken (B). Net zoals alle andere leden van de vereniging is De Havixhorst in 2008 bezocht door anonieme inspecteurs van Cenergy Group BV. De inspecteurs zijn zelf allemaal professioneel actief in de top van de Nederlandse horeca. Alle bedrijven zijn beoordeeld op alle mogelijke aspecten van service en kwaliteit. En niet alleen tijdens het verblijf, maar ook vooraf, zoals bij het maken van een reservering.
Directeur-eigenaar Jos Wijland van De Havixhorst was zichtbaar verrast toen de net benoemde Châteaux et Résidences Ambassadeur Hans Wiegel de uitslag bekend maakte. “Hier had ik niet op gerekend,” aldus Jos Wijland, “we zijn de afgelopen jaren iedere keer in de top vijf geëindigd en ik dacht dat we dit jaar tweede of derde zouden zijn. We wisten dat we goede scores hadden gehaald bij de Mystery Visits, maar het niveau is de afgelopen jaren zo hoog geworden, dat een hoge score op zich geen garantie is voor een eerste plaats.”

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.