>Het einde van Holidot.com?

>

Ruim een jaar geleden, in december 2007, kondigde hyped.nl als eerste aan dat internetmiljonair Jan Peter Cruiming, ooit oprichter van De Nationale Vacaturebank, met een reisconcept de markt voor online vakanties wilde bestormen. Destijds werd het concept een revolutie in de reismarkt genoemd. Een maand later, in januari 2008, ging de site holidot.com live. Nu, een jaar later, is de site uit de lucht. Het is vooralsnog niet bekend of er een doorstart komt. Op de site staat dat er binnenkort een nieuwe versie wordt gelanceerd. Er zouden miljoenen in de site zijn geinvesteerd.
In de online reiswereld werden de plannen van Jan Peter Cruiming eerst met scepsis ontvangen. Toen Holidot.com echter direct voortvarend van start ging met 25 medewerkers, werd het concept plotsklaps serieus genomen en hielden mensen rekening met een nieuw succes voor de succesvolle internetondernemer. De site bracht bovendien enkele leuke innovatieve features, waaronder vakantiedaten.
Hyped.nl
0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.