>Kleine accommodatie scoort goed

>Vandaag maakt reissite Zoover.nl de winnaars bekend van de Zoover Awards 2008. Deze verkiezing, gehouden op basis van een online stemronde en honderdduizenden in 2008 ingestuurde vakantiebeoordelingen, wordt dit jaar voor het eerst gehouden. Een Zoover Award kan worden gezien als de publieksprijs binnen de reisbranche. In totaal werden 15.000 stemmen geteld op de speciale website www.zoover.nl/awards, waar vanaf vandaag zowel de Nederlandse als de internationale winnaars te vinden zijn.
Opvallend is dat de winnaars veelal kleinschalige middenklasse accommodaties zijn en niet per definitie luxueuze 5 sterren resorts. De onafhankelijke beoordelingen op Zoover laten zien dat vooral klantvriendelijkheid en service doorslaggevend zijn voor een absolute topvakantie. Zo wint Minicamping De Visser in Zoutelande zelfs twee Zoover Awards!
Badplaats Zoutelande wint de award voor beste kustplaats Nederland. Met haar 5 km lange zandstrand wordt Zoutelande ook wel de Zeeuwse Rivièra genoemd. In de categorie favoriete stedentrip Nederland gaat de award naar ’s-Hertogenbosch. Amsterdam komt ondanks haar internationale allure opvallend genoeg niet voor in de top 5. Frankrijk en Spanje worden genoemd als respectievelijk favoriete autovakantieland en favoriete vliegvakantiebestemming binnen Europa. De Verenigde Staten verdienen deze titel buiten Europa.
In de categorie ‘Beste bestemming voor minder validen’ wordt Spanje met een ruime meerderheid gekozen. Vooral de Canarische Eilanden blijken geschikt vanwege hun goed op de doelgroep aangepaste accommodaties en brede boulevards.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.