>Langs de uitverkoop in Brussel

>Prachtige winkels waar de laatste mooie schoenen en jurkjes voor een spotprijsje worden aangeboden. Dat is de realiteit in de januarimaand in Brussel. Januari is de maand van de soldes en dus het beste moment om je slag te slaan. Vooral omdat ook de hotels hele lage kamerprijzen bieden. Dan blijft er precies genoeg geld over voor dat mooie jurkje en vast ook wel voor een koffie, Belgisch biertje of zelfs glas champagne.
Winkelen in Brussel. Het ligt eraan waar je naar op zoek bent, want iedere straat of wijk heeft zijn eigen specialiteit. Voor trendy winkelen kies je de Rue Antoine Dansaert. Veel boetieks met exclusieve merken hebben zich in de buurt van deze straat gevestigd. De interieurs van de cafés en de koks in de restaurants zijn hier natuurlijk ook hip. Voor de chique winkels moet je naar de Avenue Louise, daar vind je Dior, Chanel, Armani, Natan, Strelli en andere bekende ontwerpers. Op jacht naar iets leuks voor nog zachtere prijzen, ga kijken in de winkels in de Nieuwstraat en in de grote warenhuizen aldaar. Antiek vind je overigens op de Zavel, op loopafstand van de Grote Markt en voor brocante en vintage ga je naar de volkswijk de Marollen. Onderweg ook even langs de lekkerste taartjes bij Wittamer en de mooiste pralines bij Marcolini. www.belgie-toerisme.be en www.brusselinternationaal.be
Lees de reportage van Elke Dag Vakantie over Brussel.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.