>Looki zoekt naar vakantievoordeel

>Nederland is een nieuwe vakantiezoekmachine rijker. Het is www.Looki.nl die het mogelijk maakt om alleen vakanties van reisorganisaties te doorzoeken. Looki is niet alweer een vakantie website. Door gebruik te maken van de Google zoekresultaten slaagt Looki er als eerste in om het reisaanbod goed doorzoekbaar te maken. Deze nieuwe zoekmachine bevat alleen de zoekresultaten van de Nederlandse reisorganisaties waar consumenten daadwerkelijk een vakantie kunnen boeken. Looki toont geen zoekresultaten van zogenaamde doorverwijzende en beschrijvende vakantie websites.
Het aanbod van de grootste reisorganisaties van Nederland zijn opgenomen in Looki. Zo zijn in ieder geval de websites van de de volgende grote reisorganisaties opgenomen:
– Oad, bekend van Oad, Hotelplan & Bex
– TUI, bekend van Arke & Kras
– Thomas Cook bekend van Neckermann en Vrijuit
– Sundio bekend van Sunweb, Jiba, Sudtours & GOGO
– Pharosreizen van de ANWB
In totaal zijn er op dit moment meer dan 50 reisorganisaties opgenomen in Looki.
Looki is gebaseerd op de technologie van Google Custom Search. Dit is een dienst van Google waarmee aangepaste zoekmachines gemaakt kunnen worden die gebruik maken van de zoekresultaten van Google. Looki is een product van eMarkEd. eMarkEd is een VOF die eigendom is van Edwin Vis en Marco Duindam.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.