>Luxe kamperen in Lodgetent

>Ondanks mogelijke invloeden van de financiële crisis lijkt in het vakantiesegment het komend jaar de behoefte aan luxe en comfort bij het kamperen alleen maar toe te nemen. Touroperator Selectcamp ziet de groep luxe kampeerders steeds groter worden en introduceerde op de afgelopen Vakantiebeurs onder bijzonder grote belangstelling de luxe lodgetent, met name geschikt voor families die net iets extra’s wensen.
Was luxe jarenlang alleen bereikbaar voor een beperkte groep Nederlanders, nu blijkt luxe voor de middenklasse steeds belangrijker bij de keuze van hun vakantie. Loek van de Loo, directeur van de Nederlandse touroperator Selectcamp, heeft hoge verwachtingen bij de introductie van de luxe lodgetent op campings in Frankrijk en Italië. ”Tijden zijn veranderd maar ook de wensen en voorwaarden voor een familievakantie. Tegenwoordig dient de vakantie- accommodatie van dezelfde comfort en gemakken te zijn voorzien als thuis in Nederland.”, aldus van de Loo.
De lodgetent bestaat uit een ruime bungalowtent op een verhoogde houten vlonder. De lodgetent heeft een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet, een volledig uitgerust keukenblok met warm en koud stromend water , twee afgescheiden slaapcabines met echte bedden en comfortabele matrassen, een volledige inventaris en voldoende kastruimte.Voor de lodgetent bevindt zich een ruim verhoogd houten terras met tuinmeubilair.
De lodgetenten zijn het komende seizoen te vinden op 4 campings in Italië en Frankrijk:
Camping Serignan Plage aan de Zuid Franse kust, camping Weekend aan het Gardameer, het vakantiepark Union Lido aan de Adriatische kust bij Venetië en camping River aan de Toscaanse kust. www.selectcamp.nl

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.