>Meer Amerika met Eurocamp

>>Meer Amerika met Eurocamp 9Na het succes van de vier campings in Florida in 2008, breidt Eurocamp in 2009 haar aanbod in Noord-Amerika fors uit. Behalve de populaire campings in Florida biedt Eurocamp nu ook sfeervolle accommodaties aan in New England vlakbij natuur én steden als Portland en Boston, in Canada bij onder andere de Niagara-watervallen, in het charmante zuid-oosten van de VS en in de overweldigende natuur van de westelijke staten Californië en Arizona. Bovendien is het nu mogelijk om bij Eurocamp een camper in de VS te huren, in zes types, op locaties in heel het land. Met de wereldberoemde en typisch Amerikaanse Airstream caravan laat Eurocamp oude tijden herleven in Nevada (Las Vegas) en Maine.

>Meer Amerika met Eurocamp 11Eurocamp komt met de uitbreiding van het Noord-Amerika-programma tegemoet aan de stroom van verzoeken, vooral van gezinnen. Door de lage stand van de dollar was hun Amerikaanse droom bereikbaar geworden, maar ze zochten nog naar dezelfde kwaliteit en gezinsvriendelijkheid die ze van Eurocamp in Europa gewend waren. Dat kan dus nu op tal van locaties. Bovendien biedt Eurocamp volop mogelijkheden in Noord-Amerika om zelf de ideale route samen te stellen. Voorbeeldroutes staan op www.eurocamp.nl/noordamerika.

Eurocamp werkt in Noord-Amerika nauw samen met KOA (Kampgrounds of America), de grootste organisatie van campings op het continent, met hoge kwaliteitsstandaards. KOA-campings kenmerken zich door een mooie ligging, goede bereikbaarheid en door hun kindvriendelijkheid en veiligheid. De speelmogelijkheden zijn er enorm en vriendschappen met leeftijdgenootjes zijn zo gesloten. In het seizoen zijn er altijd activiteiten voor de kinderen én hun ouders. Dat gaat van filmvoorstellingen tot rondritten op de hooiwagen, van T-shirts verven tot hoefijzer werpen, van kampvuurbijeenkomsten tot springkussen-kampioenschappen.
Op de KOA-campings heeft Eurocamp drie typen accommodaties. Voor wie van een authentieke budgetaccommodatie houdt, zijn er de sfeervolle houten Kabins. Deze hebben een tweepersoonsbed en een stapelbed (linnengoed en handdoeken te reserveren), een koelkastje, een veranda en een barbecueplek. Wie naar meer luxe verlangt, kan terecht in een Lodge voor maximaal zes personen, met woonkamer, aparte ouderslaapkamer, douche, toilet, volledig uitgeruste keuken en vaak airconditioning. Ook hier zijn beddengoed en handdoeken te reserveren). Ten slotte biedt Eurocamp volledig ingerichte, luxe stacaravans, in Amerikaans formaat, dus groot.
>Meer Amerika met Eurocamp 13Ook nieuw in het Noord-Amerika-programma is de camperhuur voor rondreizen. Er is keuze uit zes modellen, die variëren van comfortabel tot riant. Eurocamp biedt veertien ophaallocaties op het Amerikaanse continent, waarbij het mogelijk is om de camper terug te brengen op een andere locatie.
De wereldberoemde en unieke Airstream caravan, bekend van verschillende films en televisieprogramma’s, is nu ook te boeken bij Eurocamp. Dit is het oudste caravanmerk ter wereld dat nog steeds in productie is. Het huren van de Airstream caravan is mogelijk op twee campings van Eurocamp: Las Vegas/Circus Circus in Nevada en Bar Harbor in Maine. Deze ruime, volledig ingerichte caravan is geschikt voor vier personen en daarmee ideaal voor gezinnen. www.eurocamp.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.