>Mega-snuffelmarkt in Arnhem

>Op 17 en 18 januari 2009 wordt een van de grootste snuffelmarkten van Nederland georganiseerd in het Gelredome in Arnhem, het grootste theater van Nederland, Op de betonvloer van dit grote evenementencomplex zijn zo’n 550 kramen geplaatst die allemaal vol liggen met antiek, curiosa, oude spullen uit grootmoeders tijd en verzamelaarsobjecten. Als extra bijzonderheid is er dit jaar tijdens deze Mega Snuffelmarkt Gelredome een speciaal pop- beer- miniaturenplein ingericht. Ruim 50 marktkramen worden dan gevuld met alles op het gebied van poppen en beren, om te verzamelen (antiek) of om zelf te maken. Alle materialen om een beer of pop te maken, van berenstof tot neusgaren en van klei tot pruik, kunt u vinden op deze beurs. Op een speciaal Boekenplein presenteren ruim 50 antiquaren uit geheel Nederland een grote keuze aan zeldzame antiquarische en bijzondere tweedehands boeken. Het aanbod varieert van oude kinderboeken tot poëzie, van literatuur tot strips en van boeken over sport tot geschiedenis. Romans, naslagwerken, boekenweek-geschenken, topografische werken, architectuur, kookboeken, oude strip- en jeugdboekjes, verkadealbums, enz.
De markt is beide dagen geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. De toegang bedraagt € 4,- voor volwassenen, kinderen onder geleide t/m 12 jaar zijn gratis. Auto’s zijn gratis te parkeren op het terrein van Gelredome. www.vlooienmarkten.nl

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.