>Nieuw brochurebeleid Interhome

>Met een nieuw thematisch brochureconcept speelt Interhome, de Zwitserse specialist in vakantiewoningen en appartementen, in op de persoonlijke vakantiebeleving. De thematische brochures zijn online en telefonisch te bestellen. De nieuwe brochures van Interhome hebben de volgende thema’s: Zon & Strand, Bergen & Meren en Natuur & Landleven. Deze thematische driedeling zorgde al voor een duidelijk overzicht op de website en wordt nu ook toegepast op de brochures en in de toekomst op de voorstellen op maat. Dankzij deze thematische selectie zijn de gidsen nog overzichtelijker en staan ze garant voor een gericht zoekresultaat.
De Zon & Strand brochure bevat villa´s, vakantiehuizen en appartementen aan zee of vlakbij de kust. Het aanbod van chalets en appartementen in de Alpen én rondom de meren staat in de Bergen & Meren gids. Liefhebbers van een villa of landhuis in een landelijke en natuurlijke omgeving halen hun hart op aan het aanbod in de brochure Natuur & Landleven.
De Interhome Groep, gevestigd in Zwitserland, is als bemiddelaar in exclusieve vakantiewoningen en appartementen in meer dan twintig landen wereldwijd met 46.000 accommodaties marktleider. Interhome verhuurt uitsluitend vakantiewoningen van privé eigenaren. www.interhome.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.