>Peter Langhout ook lid ANVR

>De Alphense reisorganisatie Peter Langhout Reizen (onderdeel van Benga B.V.) is nu ook lid van de brancheorganisatie ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen). Peter Langhout Reizen organiseert al 20 jaar bus-, vlieg- en autoreizen op de Nederlandse markt en behoort tot de top 5 van de bekendste reismerken in Nederland. Ruim 50.000 passagiers boekten in het afgelopen jaar een reis bij Peter Langhout Reizen. Het lidmaatschap van de ANVR past in de strategie van Peter Langhout Reizen om de consument meer zekerheid en kwaliteit te bieden. De organisatie is blij met het vertrouwen van de ANVR en het vertrouwen van de Nederlandse consument. Het afgelopen jaar heeft Peter Langhout Reizen haar omzet continue zien stijgen en directeur Eugène Casteleijn is ervan overtuigd dat de ANVR een extra positieve bijdrage zal leveren aan de omzet voor 2009.
“Voor veel consumenten betekent het lidmaatschap van de ANVR immers extra zekerheid”, aldus Casteleijn. “In de afgelopen tijd hebben wij er als organisatie alles aan gedaan om de positie van het label te versterken. Gezien de omzetontwikkelingen zijn wij hier in geslaagd en we zijn blij, dat wij de consument nu ook de extra zekerheid van de ANVR kunnen bieden. Alle reizen van Benga B.V. zullen vanaf vandaag worden aangeboden onder het beding van de ANVR-reisvoorwaarden. De ANVR is overigens niet de enige zekerheid die wij de consument bieden”, aldus de directie. “Consumenten die een reis bij Peter Langhout Reizen boeken kunnen tevens vertrouwen op de zekerheden van het SGR, het Calamiteitenfonds, Keurmerk Touringcarbedrijf en het Thuiswinkel Waarborg”. www.peterlanghout.nl.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.