>Pippi Langkous op vakantiebeurs

>Aan de buitenkant van het kleine stadje Vimmerby, bij Astrid Lindgrens wereld, lag een oude verwaarloosde tuin. In die tuin stond een oud huis en in het huis woonde Pippi Langkous. Ze was negen jaar en ze woonde daar helemaal alleen. Dat was eigenlijk wel heel prettig, want zo was er niemand die tegen haar kon zeggen wat ze moest doen. Deze winter is Pippi flink aan het klussen en timmeren geslagen om Villa Kakelbont wat groter te maken, zodat er nog meer kinderen op bezoek kunnen komen en kunnen komen spelen. Als Pippi begin van de zomer klaar is met timmeren, staan het huis en de tuin weer open. Dan is iedereen, zowel jong als oud, van harte welkom in de fascinerende wereld van Astrid Lindgren, de wereld vol fantasie van de grootste kinderboekenschrijfster ooit. Bezoek alvast de stand tijdens de Vakantiebeurs in Hal 10.
Meer informatie: www.alv.se

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.