>Programma Eliza was here uitgebreid

>The Mpourtzi peninsula of Skiathos at dawn.[Skiathos – Image via Wikipedia]Reisorganisatie Eliza was here heeft het aantal vakantiebestemmingen voor het vakantiejaar 2009 flink uitgebreid. Nieuw in het assortiment opgenomen zijn het Griekse Skiathos (In het zuiden van het eilandje Skiathos – het kleinste eiland van de Sporaden – ligt het knusse Alypiako complex dat uit vijf mooie huizen bestaat die onderverdeeld zijn in studio’s en appartementen. In hde nabijeid bevinden zich verschillende aantrekkelijke stranden en Skiathos stad ligt op een kwartier rijden.), Santorini, Rhodos en Peleponnesos, Costa de Lisboa in Portugal, het Spaanse eiland Ibiza en Toscane in Italië. Tevens heeft de website een frisse en strakkere look gekregen en is het zoeken naar de ideale vakantieaccommodatie verder vereenvoudigd. Men kan nu makkelijk en snel in het totale aanbod zijn voorkeur selecteren via selectiecriteria zoals bestemming, aantal dagen, prijs, keuze luchthaven, aantal sterren van de accommodatie en afstand tot het strand. ‘Niet alleen is het aantal accommodaties op de bestaande bestemmingen vergroot, wij bieden onze klanten voor volgend jaar ook een nog grotere keuze in het aantal (ei)landen. Ik ben vol vertrouwen dat het vakantieproduct dat wij aanbieden – betaalbare vakanties in Europese zonbestemmingen in aparte en rustig gelegen accommodaties – ook in 2009 weer volop geboekt gaat worden,’ aldus Eliza was here directeur Koen Everink. Het volledige aanbod vindt men op www.elizawashere.nl.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.