>Reisgids voor Namibië

>

Het lijkt wel alsof er een nieuw soort virus is op internet: Die van snelle gidsjes voor bepaalde landen, ziekten of producten en dan maar hopen dat veel mensen komen kijken zodat je geld verdient met de Google-advertenties. Of deze er ook onder valt? Oordeel zelf: “For a lot of visitors, Namibia will possibly be one of the most suprising countries in the world. With its wildlife, pictureperfect desert views, angular mountains, colonial cities, stretched out landscapes and friendly residents it has a lot to offer. And the fact that travelling throught this country is quite convenient makes it a perfect destination for the individual traveller.” www.higlightsofnamibia.com
0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.