>Reizen naar oeroude Afrikaanse schoonheid

>Giraffe Manor, Nairobi, Kenya[Image by Danny McL via Flickr]Tv komend weekend: Floortje reist verder door Afrika en komt aan in Kenia. Vanuit de hoofdstad Nairobi zet ze meteen koers naar de eilandengroep Lamu. Al vanaf 200 na Christus zijn deze eilandjes bewoond, maar het toerisme is hier altijd kleinschalig gebleven. Deze week reist Froukje naar Estland en bezoekt daar de hoofdstad Tallinn, waar nog steeds sporen uit het Russische verleden te vinden zijn. Verder gaat ze naar het bijzondere plaatsje Paldiski, dat tot 1994 compleet afgesloten is geweest van de buitenwereld. Froukje eindigt haar reis in Viljandi, waar één van de grootste internationale Folk Festivals van Europa wordt gehouden.
3 op Reis, zondag 4 januari, 19:55, Ned 3


Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.