>Samen in een tentje?

>www.gajemee.nl introduceert een nieuwe vorm van groepskamperen. “Groepskamperen op maat”. Het grootste bezwaar tegen groepskamperen: “De organisatie” wordt door www.gajemee.nl weggenomen. Gajemee.nl plaatst compleet ingerichte tentenkampen op elke gewenste locatie in de noordelijke provincies. De kampeerformule is voor scholen, verenigingen, vrienden- en familieweekenden, studenten- en bedrijfsuitjes. Met name scholen hebben de weg naar www.gajemee.nl inmiddels gevonden. Het wegnemen van alle organisatorische bezwaren daar gaat het om bij www.gajemee.nl Vragen als: wie heeft tenten, luchtbedden, tafels, banken, kookgerei en vervoer behoren tot het verleden.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.