>Schaatsen kan nog!

>

Op het supergladde en droge ijs van FlevOnice nabij Biddinghuizen kan nog volop geschaatst worden. Morgen, woensdag 14 januari, wordt bij FlevOnice de laatste wedstrijd in de Super Prestige reeks verreden. De wedstrijd van de Top Divisie (heren) over 75 kilometer start om 12.30 uur en de dameswedstrijd over 40 kilometer start om 15.00 uur. Naast de te verdienen dagprijzen wordt er gestreden om het Super Prestige leiderspak. Het belooft morgen een spannende strijd te worden en de winnaars van het eindklassement zullen op een speciale manier in het zonnetje worden gezet!. FlevOnice is de gehele dag van 09.00 uur – 21.00 uur geopend en er geldt een aangepast entreetarief van € 6,00 aangezien de 5-kilometer baan tussen 11.30 uur en 16.30 uur niet beschikbaar is voor publiek. De 400 meter baan is de gehele dag geopend. Bezoekers zijn van harte welkom. www.flevonice.nl
>Schaatsen kan nog! 9

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.