>Suriname gewilde bestemming tweede huis

>Een tropisch klimaat, Nederlands spreken met de buren, relatief goedkoop; Suriname is niet voor niets populair bij tweede huizenbezitters. De stabiele economische situatie zorgt voor een uitstekend investeringklimaat in een land waar de temperatuur nauwelijks onder de 25 graden daalt. De relaxte sfeer in Paramaribo staat garant voor een vakantiegevoel bij zelfs de meest gestresste harde werker en de ongerepte natuur van het binnenland is maar een boottochtje, autoritje of vluchtje verwijderd.
Deze exotische voormalige kolonie is één van de gewilde bestemmingen die zich presenteren op de 25e editie van Second Home International, de beurs voor iedereen die op zoek is naar een tweede huis of hierover graag droomt. Dit voorjaar van 13 tot en met 15 maart staat Jaarbeurs Utrecht met Second Home International in het teken van wonen buiten onze landsgrenzen mét een thuisgevoel. www.secondhome.nl

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.