>Te Hooi en Te Kunst

>In het karakteristieke veenweidegebied “De Venen”, gelegen in het Groene Hart, kloppend hart van Nederland vindt op 17, 18 en 19 april aanstaande voor de eerste keer het kunstevenement “Te Hooi & Te Kunst” plaats met als thema ‘Stad en Land’. Op deze dagen is in ‘De Venen’ met de bekende plaatsen Woerden, Mijdrecht en Vinkeveen in tien boerderijen klassieke en moderne kunst te bewonderen.
Tijdens het kunstevenement exposeren en werken circa twintig kunstenaar in de boerderijen, op het boerenerf, in de schuur of de hooiberghut. De bezoekers kunnen op een aantal locaties onder leiding van de kunstenaar zelf aan de slag. Er zijn voor dit evenement speciale fiets- en wandelroutes ontwikkeld.
De fietsroutes variëren in lengte van 26 tot 30 kilometer en voor de wandelroutes bedragen de afstanden 11, 13, 17 of 22 kilometer. Tussen de verschillende locaties zal een huifkar rijden. Het kunstevenement “Te Hooi & Te Kunst”, geïnitieerd door Groene Hart Bureau voor Toerisme, is gratis te bezoeken. www.tehooitekunst.nl

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.