>Ter Spegelt: meer voor kinderen

>>Ter Spegelt: meer voor kinderen 13

Deze winter wordt door Recreatiecentrum Ter Spegelt in Eersel onder Eindhoven gebruikt voor de start van fase I van de eerder aangekondigde, intensieve verbouwing van het overdekte strandbad. Door de elementen water, zand en hout in een creatieve mix te gebruiken, ontstaat een geweldig speellandschap voor kinderen: Sterrenstrand. Ieder gedeelte van Sterrenstrand wordt gerealiseerd vanuit de kenmerken van één van de vijf eigen ‘sterren’ van Ter Spegelt. Fase I zal beginnen met een spectaculair klim- en klauterkasteel van de nette kasteeldame Freule en het spannende voetjes van de vloerpad van de sportieve Timo Timing. In de volgende fasen worden hier een dwaalbos met ondergrondse gangen en speelhuisjes van de luie, maar altijd vrolijke Hendrik, een scheepswrak van de onderwaterprinses Zilva Zeester aan toegevoegd en natuurlijk krijgt het vrolijke, lieve meisje Bloos de Aardbeienplant ook haar eigen hoekje voor de kleintjes. Met ingrediënten als wiebelbruggen, klimtoestellen, een podium voor theatervoorstellingen en andere spectaculaire elementen wordt de combinatie van hun eigen domeinen dé plaats waar kinderen spelenderwijs hun energie kwijt kunnen.
Nieuwe stap in de ontwikkeling. Het realiseren van Sterrenstrand betekent een nieuwe stap in de ontwikkeling van Recreatiecentrum Ter Spegelt, één van de meest bekroonde en geprezen campings van Nederland en Europa (ADAC Superplatz, ANWB Camping van het Jaar 2005). www.terspegelt.nl

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.