>Uitbreiding vakantiepretpakket Prowse

>Naar een musical in London, New York, Parijs of Las Vegas? Met het hele gezin naar Walt Disney in Florida of Parijs? Een stadsexcursie boeken voor Londen, Wenen, Praag, Berlijn, New York, San Franscisco of Parijs? Met een helikopter over New York, Sydney of door de Grand Canyon vliegen of je door Elvis laten trouwen in Las Vegas? De kinderen verrassen op een ontbijt of diner met Disney figuren? Op safari in Dubai met een overnachting onder de sterrenhemel of walvissen spotten bij IJsland? Het vakantievertieraanbod van Keith Prowse is met 31 nieuwe bestemmingen uitgebreid en omvat nu alle continenten. Bij het travel entertainment bedrijf kan men toegangskaarten en tickets boeken voor een gevarieerd toeristisch en cultureel aanbod. Tickets kunnen voor vertrek naar de vakantiebestemming al geboekt worden bij het reisbureau of bij Keith Prowse zelf. Voor een gratis exemplaar van de 2009 Keith Prowse brochure: bel Keith Prowse op tel: 020 – 2015242 of stuur een e-mail [email protected] Het aanbod staat ook online op www.keithprowse.com/nl.
‘Ons Amerika aanbod is dit jaar overweldigend,’ aldus Keith Prowse directeur Lieselot Ezerman. Hieronder attractieparken als Epcot, Magic Kingdom, Disney’s Animal Kingdom, Disney MGM Studios, Universal Orlando en Seaworld en voor mannen wedstrijden van de Amerikaanse National Football League, de National Basketball Association en de National Hockey League. ‘Maar ook fietsen door New York, een enorme keuze uit New York musicals waaronder Billy Elliot The Musical, Jersey Boy’s, Wicked en West Side Story en in Las Vegas de bruisende show van Cher in Ceasars Palace en The Show must go on van Bette Middler.’ Daarnaast tientallen excursies in de wereldsteden als New York, Las Vegas, San Francisco, Memphis, Washington DC, New Orleans en Toronto, Vancouver, Quebec en Montreal.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.