>Vakantiebeurs ontmoetingsplaats Zweden

>Tot en met 18 januari vindt in de Jaarbeurs in Utrecht de Vakantiebeurs plaats. In stand 1050 in Hal 10 is informatie te krijgen over heel Zweden en kunnen consumenten meedoen aan prijsvragen of een leuke prijs winnen in een loterij. Tijdens de consumentendagen tref je de volgende partners aan in de stand: Dalarna (Malung, Sälen en Idre), Heart of Sweden, Johannisholm´s stugby, camping & outdoorcentre, en de Zweedse campingbond (SCR), met de nieuwe campinggids 2009. Op de vakdag op 13 januari kun je bovendien in contact komen met Skåne, Nedre Dalälven, Klarälven, Scandinavian Ways Värmland, Stockholm Visitors Board, First Hotels, Haman Scandinavia, Clarion hotels, Stay at appartments en Swedish Cycling. De Vakantiebeurs is dagelijks geopend van 10.00 – 18.00 uur; vrijdag van 10.00 – 21.00 uur.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.