>Vechtdal Overijssel op beurs Caravana

>095 vechtdal[Image by Henk-Jan van der Klis via Flickr]Het Vechtdal Overijssel is goed vertegenwoordigd op de Caravana, de kampeer- en caravanbeurs van het Noorden. Diverse ondernemers uit het gebied hebben samen met Vechtdal Marketing de handen in één geslagen. Gezamenlijk promoten zij t/m 27 januari het Vechtdal Overijssel als ideale kampeerbestemming in Nederland. Voor het Vechtdal is het gezamenlijk beursbezoek een primeur. Voor het eerst bemannen diverse accommodaties uit het gebied samen de stand. “Door samen te werken kunnen we de kosten delen. Hierdoor zijn we in staat het Vechtdal te presenteren in een grotere stand die meer opvalt. Dit zorgt voor meer exposure en een betere promotie van het gebied”,aldus Astrid Crum, merkleider Vechtdal Marketing. “Een groot deel van onze bezoekers komt hier om te kamperen, dus deelname aan de Caravana is een logische keuze. Hierna staan we ook op de beurs Kamperen & Recreëren in Den Bosch en op de ANWB Kampeerdagen”. De nieuwe stand van Vechtdal Marketing is te bewonderen in de Saksenhal. De Caravana is de grootste kampeerbeurs van Noord-Nederland. De beurs kent een zeer gevarieerd programma met informatie over o.a. campings, vakantie- ideeën en de nieuwste tour- en stacaravans, campers en vouwwagens. De Caravana vindt plaats in het WTC Expo in Leeuwarden.
Ondernemers die één of meerdere dagen de stand van Vechtdal Marketing bemannen zijn: De Lemeler Esch Buitenvakanties, Sprookjescamping De Vechtstreek,Camping de Koeksebelt, Camping de Kleine wolf, Camping ’t Glint, Camping Stoetenslagh, Camping Starnbosch, Recreatiecentrum Besthmenerberg en Minicamping Langs de Dedemsvaart.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.