>Wie wordt familie Lekkerweg?

>Vanaf deze maand kan elk Nederlands gezin zich opgeven voor de verkiezing van de familie Lekkerweg. Het winnende gezin gaat een half jaar lang gratis op stap in eigen land. Aanmelden kan via www.defamilielekkerweg.nl. Op 14 februari zal een jury een keuze maken uit de aangemelde gezinnen. Het loopt storm, inmiddels hebben al ruim 500 families zich aangemeld om kans te maken op de vakantie. Het gezin dat zich de familie Lekkerweg mag noemen, bezoekt gedurende een half jaar de mooiste, leukste en meest interessante plekjes van Nederland. De familie reist van Friesland tot Limburg en van Zeeland tot Groningen. Ze bezoeken natuurgebieden, attractieparken, maar ook bungalowparken en horecagelegenheden. Hun belevenissen zijn te volgen op de website www.defamilielekkerweg.nl. Bezoekers van de website worden actief betrokken bij de invulling van het programma; zij kunnen hun ideeën, tips en suggesties aandragen. Jaarlijks maken Nederlanders bijna 18 miljoen vakanties in eigen land, becijferde het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC). Daarmee staat Nederland al jaren nummer één op de lijst van favoriete vakantiebestemmingen. Meer Nederlanders dan ooit zullen de komende maanden in eigen land op vakantie gaan, volgens de initiatiefnemers van de campagne VVV Nederland, NBTC, Koninklijke Horeca Nederland en RECRON.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.