Zweedse plaatsen dromen van spelen

Wintersport. Foto: Elkedagvakantie

Wintersport. Foto: Elkedagvakantie


De wintersportplaatsen Åre en Östersund, gelegen in een schitterende omgeving in Midden-Zweden, dromen al sinds 1986 van de winterspelen. Beide plaatsen samen hebben alles wat nodig is voor zo’n groots evenement. Al vaker zijn hier evenementen van wereldformaat georganiseerd voor diverse takken van wintersport, van wereldkampioenschappen tot World Cup wedstrijden. Vanaf half januari gaat de campagne ‘Fit for the wintergames’ van start. Deze campagne is erop gericht om Åre en Östersund grotere bekendheid te geven. De focus van de campagne ligt op het feit dat Åre/Östersund al drie keer hebben geprobeerd de Olympische Winterspelen te mogen organiseren, helaas zonder resultaat. Deze droom leeft echter nog steeds en beide bestemmingen zijn klaar voor de wintergames. Vanaf nu zijn op internet twee filmpjes te zien, die tonen hoe sterk deze droom wel niet is. De filmpjes zijn dan te bekijken op: www.fitforthewintergames.nl. Via een prijsvraag zijn er reizen te winnen en wie de filmpjes doorstuurt naar vijf vrienden wordt mogelijk bezitter van een ‘Fit for the wintergames’ tas of een reis. Een promotieteam zal in Nederland aandacht vragen voor deze campagne bij diverse winterevenementen.
Lees meer over Åre: www.skistar.com/are/english
Meer over Östersund: www.turist.ostersund.se

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.