>Alaaf-actie in dierenpark

>Als Brabants park viert ook Dierenrijk carnaval. En, omdat bij een feest cadeaus horen, trakteert het park kinderen die als dier verkleed komen op gratis entree. Net als op veel andere plaatsen wordt carnaval ook in Dierenrijk afgesloten met het traditionele haringhappen. Het dierenpark doet dit echter in stijl: niet de bezoekers, maar de ijsberen worden met deze oer-Hollandse lekkernij verrast.
Van zaterdag 21 tot en met dinsdag 24 februari krijgen alle kinderen (tot en met 11 jaar) gratis toegang tot Dierenrijk in Nuenen. Aan deze feestelijke Alaaf-actie zijn maar twee voorwaarden verbonden. Elk kind moet onder begeleiding van tenminste één betalende volwassene komen en, nog belangrijker, verkleed zijn als dier. Op deze manier breidt het park voor vier dagen de dierencollectie uit. Parkmanager Martin van Hees: “We rekenen op een flink aantal extra beren, konijnen en tijgers, maar ook dieren die niet in Dierenrijk wonen zijn welkom. Zelfs voor koeien, varkens en vlinders is dus plaats!”. www.dierenrijk.nl.

>Alaaf-actie in dierenpark 9

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.