>Avonturenpark Hellendoorn: 10 april open

>
[Filmpje: De rioolrat in Hellendoorn, maar dan met de lichten aan]

Op 10 april opent Avonturenpark Hellendoorn haar deuren voor een nieuw seizoen plezier voor jong en oud! In 2009 kunnen bezoekers genieten van meer dan 30 attracties in het park. Naast de vele attracties worden het gehele jaar door bijzondere evenementen georganiseerd. Zo staat dit voorjaar in het teken van Spellendoorn: gedurende twee maanden kunnen kinderen allerlei leuke spellen spelen in het park. Deze zomer komen de piraten van de spectaculaire Sky Pirates stuntshow naar Avonturenpark Hellendoorn. In oktober zijn het wederom de heksen die de dienst uitmaken tijdens het razend populaire Heksendoorn. In november en december komt Sinterklaas naar het park en kunnen kinderen op unieke wijze de goedheiligman ontmoeten.
Eén van de partners van Avonturenpark Hellendoorn die aan de invulling van Spellendoorn meewerkt is 999 Games, onder andere bekend van het spel “De Kolonisten van Catan”. Zij gaan op een aantal data speldemonstraties verzorgen in Avonturenpark Hellendoorn.
De Discovery Club wordt het echte paradepaardje van Spellendoorn. Hier zal namelijk een gigantische knikkerbaan verrijzen! De komende maanden zal Jelle Bakker (25) aan deze knikkerbaan bouwen. Jelle is autistisch en het bouwen van knikkerbanen vormt zijn lust en leven. Zijn bijzondere prestaties zijn te zien op de website www.knikkerbaan.nl.

Op woensdag 29 juli, 5 augustus en 12 augustus staan vanaf 19.00 uur de poorten van Avonturenpark Hellendoorn gratis open voor iedereen. Dan is het tijd voor Kareltje & Jasmijns Swingend Smulfestijn! De attracties zijn niet geopend (behalve de 3 Geheime Torens), maar Kareltje & Jasmijn organiseren van alles voor de kinderen. Eethuis De Berghoeve is geopend om samen gezellig iets te eten.
Avonturenpark Hellendoorn is geopend van 10 april t/m 1 november 2009 van 10:00 tot 17:00, 18:00 of 19:00 uur. De entreeprijs bedraagt € 19,25 (en vanaf 1 juli € 19,75) en kinderen t/m twee jaar mogen gratis naar binnen. Een Seizoen-Pas voor Avonturenpark Hellendoorn kost € 49,50 per persoon.
www.hellendoorn.nu

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.