>Bagage met ventiel kleiner maken

>Waarom je tijd verdoen met inpakken als de grote vrijheid lonkt? Zak open en spullen erin, zo makkelijk gaat dat. Ortlieb heeft verschillende bagagezakken in de collectie en voor 2009 komt daar een geheel nieuw model bij: de compressie bagagezak met ventiel. Op de motor, het paard, de mountainbike of in de boot, de bagagezakken van Ortlieb zijn algemeen inzetbaar. De rolsluiting zorgt ervoor dat de bagagezak exact de juiste grootte heeft op basis van de inhoud, waarbij deze tevens waterdicht wordt afgesloten.
Nieuw in de collectie voor 2009 zijn de compressie bagagezakken met ventiel. Deze nieuwe modellen compressie bagagezakken zijn ultra lichtgewicht en zijn voorzien van een ventiel. De nieuwe zakken zijn er in een variant mét en zonder compressiebanden. De compressiebanden zorgen voor een stevige verpakking van kleding en slaapzak. Beide varianten zijn ideaal voor gebruik in niet-waterdichte tassen, zijn gemaakt van super lichtgewicht nylon en zijn voorzien van een ventiel voor luchtuitlaat. Voor een perfecte afsluiting dient de rolsluiting 4 of 5 keer opgerold te worden. www.ortlieb.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.